lauantai 5. toukokuuta 2012

Naudan sisäfileepihvit ja konjakkikastike

Naudan sisäfileepihvit

2 x 150 g naudan sisäfilepihvejä
suolaa
pippuria
voita
ruokaöljyä

Ota pihvit hyvissä ajoin huoneen lämpöön ja painele ne ohuemmiksi. Mausta kauttaaltaan suolalla ja pippurirouheella. Paista pannulla öljyn ja voin seoksessa 2 min per puoli ja lisää loraus konjakkia pannulle. Kiehauta konjakki nopeasti ja nosta tämän jälkeen pihvit folioon vetäytymään.

Konjakkikastike

loraus konjakkia
2 dl kermaa 
1 dl lihalientä
1 rkl Dijon-sinappia 
(suolaa) 
(ruskeaa Maizenaa)
foliosta pihvinesteet

Kun olet nostanut lihat vetäytymään, lisää pannulle kerma, lihaliemi sekä sinappi. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta. Suurusta tarvittaessa. Lisää foliosta pihvinesteet kastikkeeseen ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa. Sitten vain lautaselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti