Naudan sisäfileepihvit
2 x 150 g naudan sisäfilepihvejä
suolaa
pippuria
voita
ruokaöljyä
Ota pihvit hyvissä ajoin huoneen lämpöön ja painele ne ohuemmiksi. Mausta kauttaaltaan suolalla ja pippurirouheella. Paista pannulla öljyn ja voin seoksessa 2 min per puoli ja lisää loraus konjakkia pannulle. Kiehauta konjakki nopeasti ja nosta tämän jälkeen pihvit folioon vetäytymään.
Konjakkikastike
loraus konjakkia
2 dl
kermaa
1 dl
lihalientä
1 rkl
Dijon-sinappia
(suolaa)
(ruskeaa Maizenaa)
foliosta pihvinesteet
Kun olet nostanut lihat vetäytymään, lisää pannulle kerma, lihaliemi sekä sinappi. Sekoita
tasaiseksi ja kiehauta. Suurusta tarvittaessa. Lisää foliosta pihvinesteet kastikkeeseen ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa. Sitten vain lautaselle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti