lauantai 22. syyskuuta 2012

Nyt saa riittää pöhötys!

Nyt on taas aika perinteiselle syksyn skarppaamiselle (ja karppaamiselle). Tavoitteena saada viisi kiloa tiputettua painoa tai oikeastaan kiinteytettyä kroppaa. Siirryn vhh-ruokavaliolle marraskuun loppuun saakka ja kokkaukset myös sen mukaisia. Toki tätä häiritsee hieman viikko New Yorkissa, koska silloin en todellakaan aio seurata, mitä suuhuni pistän, vaan nautin jenkkilän herkuista hymyissä suin täysin mielihalujen mukaan. Muuten noudatan suunnitelmaani. Nyt pitää keksiä, mitä herkullista sitä huomenna loihtii lautaselle. Jotain sellaista, joka kelpaa siipallekin ;)

Turhan usein annan liian helposti periksi ja luovutan, mutta nyt otan itseäni niskasta kiinni. Kevyt ruokavalio ja kolme kertaa viikossa liikuntaa, ei se sen kummempia vaadi. Toki hieman suunnittelua - se ei ole koskaan ollut ongelma, mutta nimen omaan siinä pysymistä. Ruoan suhteen pitää vain suunnitella viikon menu ja ostaa oikeita tuotteita, niin ei tule repsahduksia.

Linkeistä voi jotain suuntia saada, mutta aikomuksena ei todellakaan ole siirtyä rasvaiseen ruokavalioon, vaan terveelliseen.

http://www.heimekarpataan.fi/


http://karppaus.info/resepti/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti