lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tacopiirakka

Pakastepiirakka taikinaa (400g)

Täyte:
Naudan paistijauhelihaa (400g)
Makea sipuli (1kpl)
Valkosipuli (2 kynttä)
1 ps texmex - mausteseos
Tomaattimurskaa (400g) + lisäksi hieman salsaa
Jalopenoviipaleita

Pinnalle:
Maitoa (1dl)
Kanamuna (1kpl)
Tomaattiviipaleita
Juustoraastetta

Kauli sulanut pakastetaikina hieman suuremmaksi levyksi ja aseta vuokaan. Ruskista jauheliha ja lisää hienonnettu sipuli. Mausta mausteseoksella. Lisää pannulle tomaattimurska (tein itse tomaattimurskan - kannattaa poistaa siemenkota pois, ettei täytteestä tule liian vetistä) ja hieman salsaa. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä n 10 minuuttia. Jäähdytä kastike. Sekoita joukkoon jalopenoviipaleet ja levitä jäähtynyt seos piirrakkataikinan päälle. Sekoita kulhossa maito ja muna ja valuta täytteen päälle. Viipaloi tomaatit ja levitä piirakan päälle. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä piirakka 175-asteisessa uunissa tunnin ajan. Tarjoa piirakka salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti