Pakastepiirakka taikinaa (400g)
Täyte:
Naudan paistijauhelihaa (400g)
Makea sipuli (1kpl)
Valkosipuli (2 kynttä)
1 ps texmex - mausteseos
Tomaattimurskaa (400g) + lisäksi hieman salsaa
Jalopenoviipaleita
Pinnalle:
Maitoa (1dl)
Kanamuna (1kpl)
Tomaattiviipaleita
Juustoraastetta
Kauli
sulanut pakastetaikina hieman suuremmaksi levyksi ja aseta vuokaan.
Ruskista jauheliha ja lisää hienonnettu sipuli. Mausta mausteseoksella.
Lisää pannulle tomaattimurska (tein itse tomaattimurskan - kannattaa
poistaa siemenkota pois, ettei täytteestä tule liian vetistä) ja hieman
salsaa. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä n 10 minuuttia. Jäähdytä
kastike. Sekoita joukkoon jalopenoviipaleet ja levitä jäähtynyt seos
piirrakkataikinan päälle. Sekoita kulhossa maito ja muna ja valuta
täytteen päälle. Viipaloi tomaatit ja levitä piirakan päälle. Ripottele
päälle juustoraaste. Kypsennä piirakka 175-asteisessa uunissa tunnin
ajan. Tarjoa piirakka salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti