tiistai 7. toukokuuta 2013

Barbeque-possupasta

Grillauksen jälkeen kaappiin jäi itse tehtyä bbq-kastiketta sekä pekonia. Hävikistä herkuksi sivustosta innostuneena pähkäilin tovin, mitä näistä vois kehitellä arkiruoaksi. Päädyin loppujen lopuksi pastaan ja tarkemmin sanottuna Bbq-possupastaan.

barbeque-kastiketta
1 pkt maustamattomia porsaan lihasuikaleita
1 pkt pekonia
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
rasvaa paistamiseen

Marinoi lihasuikaleet yön yli muoviastiassa tai -pussissa. Paista pekonit, sipulit ja lihasuikaleet pannulla rasvassa. Itsehän suosin voiöljy-sekoitusta paistamiseen, mutta jokainen omalla tyylillään. Lisää vesi pannulle ja anna lihojen hautua kannen alla miedolla lämmöllä parisen tuntia. Lisää lopuksi kerma ja kiehauta vielä kerran. Tarjoile pastan kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti