Voittohan se napsahti näistä kekkereistä. Palkinnoksi sain kokata vielä kerran tälle köörille ja muut makso viulut. Vaatimattomasti pyrkimyksenä oli ainoastaan ylittää vieraiden odotukset, mikä ajatuksena johdatti italialaisen ruoan pariin. Perinteisestihän Italiassa syödään monta ruokalajia illallisen aikana, niin tämä soveltui oikein mainiosti suunnitelmaani. Päätin tehdä ruokalistankin italiaksi, kieltä sen enempää opiskelematta tai tuntematta tältä se näytti:
MENU ITALIANO
Aperitivo
Prosecco Millesimato
Antipasti
Prosciutto
crudo con melone e mozzarella
Affettati
misti
Polpetta
Focaccia all’aglio
Pomodori
secchi
Olive,
peperoni e capperi
Carciofi
trifolati
Solo Passione Appassimento
Custoza Terre in Fiore
Primo Piatto
Insalata
verde
Pizza
caprino
Pizza
salami
Peroni
Secondo Piatto
Osso
buco
Risotto
alla milanese
Chiaramonte Nero d’Avola
Dolce
Pannacotta
Prosecco Millesimato
Limoneto di Sorrento
Piatto di formaggi con marmellate
Gouda,
kaltbach e vendsysse
Solo Passione Appassimento
Custoza Terre in Fiore
Digestivo
Grappa di Monovitigno Cabernet
Italian kieli ei tosiaan ole vahvimpia lajeja, joten kielioppivirheitä saattaa helposti listasta löytyä. Ei kannata niihin kiinnittää huomiota. Italialaisia juustoja ei juurikaan Stockalla ollut tarjolla, joten otin, mitä tiskistä sai.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti