sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Keltainen chilihillo


Tästä annoksesta tulee n. 1 litra ehtaa tavaraa.

1 keltainen paprika
10 keltaista chiliä
2 dl balsamiviinietikkaa / vaaleaa balsamicoa
2 valkosipulinkynttä
½  tl suolaa
¼  tl mustapippuria
7,5 dl hillosokeira
                                                                               Survo paprika ja chilit sauvasekoittimella. Lisää etikka. Laita kattilaan ja keitä n. 10 min. Lisää mausteet. Lisää sokeri ja anna kiehahtaa noin 5 minuutta, että sokeri on varmasti liuennut. Purkita hillo steriloituihin lasipurkkeihin. Purkit n. 100 asteisessa uunissa tunti, kansien keitto noin 15 minuuttia. Täytyy myöntää, että itse olen todella laiska noitten purkkien kaanssa, enkä jaksanut niitä sen kummemmin kuumennella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti