Railakkaan Qstockin jälkeen maistuu hieman helpompi ja rasvaisempi ruoka. Yöllä Merikosken grillin kautta kotia kera muutaman eri annoksen, niin sunnuntaiaamullekin riitti vielä syömistä. Iltasella kokkailtiin miehen kanssa helppoa sapuskaa chili con carnea kera nachojen.
Chili con carne
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 pss taco-maustetta
1 prk kidneypapuja chilikastikkeessa
(chilimaustetta tai -tahnaa)
Paista jauheliha ja sipulit paistinpannulla. Kun valmista, lisää tacomauste ja kidneypavut. Huuhtele papupurkki n. 1 dl:lla vettä ja lisää pannulle. Tarvittaessa lisää tulisuutta chilimausteella tai -tahnalla. Tarjoile nachojen kera. Huomenna jatkan kastiketta tomaattipyreellä ja murskalla ja arkiruoka riisin kanssa on valmis.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti