lauantai 2. maaliskuuta 2013

Savulohisalaatti

neljälle

Salaatti
1 ruukku frisee-salaattia
1 ruukku rucolaa
½ punasipuli
½ tuore kurkku
1 paprika (punainen tai keltainen)
350 g lämminsavulohta
4 keitettyä kananmunaa
mustapippuria
2 rkl kapriksia
1 sitruuna
mustapippuria

Kastike
rypsiöljyä
sitruunamehua
sitruunapippuria
mustapippuria
sokeria
suolaa
tilliä hienonnettuna

Ihana, ihana salaatti. Keitä kananmunia 9 minuuttia. Revi frisee salaatti ja rucola ja sekoita keskenään. Leikkaa punasipuli oikein ohuiksi siivuiksi ja laita salaatin joukkoon. Asettele salaatti lautaselle. Leikkaa kurkku ja parika pieniksi kuutioiksi ja laita salaatin päälle. Lopuksi laita lämminsavulota päälle sopivina palasina. Leikkaa keitetyt kananmunat kahtia ja asettele kaprikset niiden päälle. Sitruuna lohkoiksi ja salaatin kaveriksi pari lohkoa per nuppi. Lopuksi mustapippuria kastiketta päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti