keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Mango-valkosuklaarahka

Tämäkin ohje näytti olevan Yhteishyvän heiniä. Toteutuksen pääsiäisenä teki M&M loistokkaalla menestyksellä. Ohje löytyy myös osoitteesta Mango-valkosuklaarahka

6 annosta 
1 prk maitorahkaa (250 g)
1 prk säilykemangoa (425 / 225 g)
100 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
2 rkl sokeria
2 rkl hasselpähkinärouhetta

Valuta mangot, säästä muutama pala koristeluun ja soseuta loput. Sulata paloiteltu valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Notkista rahka kulhossa ja valuta joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele joukkoon mangosose, hasselpähkinärouhe ja kermavaahto. Jaa rahka annoskulhoihin ja koristele mangolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti